Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

H μπάντα της ημέρας : Wardell

Μπορεί ο πατέρας των δυο αυτών παιδιών να είναι ο πολυεκατομμυριούχος διάσημος σκηνοθέτης του Χόλυγουντ, Steven Spilberg, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τον πόνο και την θλίψη στο πρώτο κομμάτι των Theo και Sasha Spielberg. Ερευνώντας τους Wardell στην αρχή ένοιωσα να με κυριεύει το γνωστό άγχος και η αγωνία του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτούς, κάτι που άλλωστε αντιμετωπίζω καθημερινά.
Όλο  αυτό κατέρρευσε όταν ανακάλυψα ότι είναι παιδιά του διάσημου σκηνοθέτη. Βέβαια τα παιδιά έχουν διαφορετική βιολογική μητέρα καθώς η μητέρα της τραγουδίστριας Sasha είναι η ηθοποιός Kate Capshaw και είχε υιοθετήσει τον χαρισματικό Theo πριν ακόμη παντρευτεί τον διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος τον υιοθέτησε με την σειρά του. Βασικά το Opossum είναι το μοναδικό κομμάτι που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα οι Wardell (το όνομα είναι το μεσαίο όνομα του Theo), και έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Παίζοντας εναλλακτικό ροκ και σίγουρα έχοντας ένα όνομα άσο στο μανίκι τους, το οποίο τους ανοίγει οποιαδήποτε πόρτα, αντιμετωπίζουν το αιώνιο μειονέκτημα όσο αφορά την δημιουργικότητα στην εναλλακτική σκηνή και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι έχουν πλεονέκτημα.

Οι Wardell έχουν ως έδρα το Λος Άντζελες και είναι οι Sasha Spielberg (φωνητικά) και Theo Spielberg (κιθάρα, μπάσο, τύμπανα, πιάνο, κρουστά )


            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου