Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Με τίτλο Death Is A Girl'' κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Mini Mansions

Κυκλοφόρησε σήμερα το  πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Mini Mansions με τίτλο ''Death Is A Girl' και μας υπόσχεται πολλά για το άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του2015. Ο γρήγορος ρυθμός που έχει το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ, με έντονα τα στοιχεία της ψυχεδελικής dream- pop αλλά και της New Wave της δεκαετίας του 80, καταφέρνει τελικά να σε κάνει να σηκωθείς και να θέλεις να χορέψεις

To single συνοδεύεται από την B-side διασκευή της μπάντας στο κομμάτι Sherlock Holmes των Sparks και κυκλοφορούν μαζί σε 7''.

H μπάντα από το Λος Άντζελες δημιουργήθηκε το 2009 όταν οι Queens Of The Stone Age έκαναν διάλειμα (μετά την παγκόσμια περιοδεία του Era Vulgaris) από τους  Michael Shuman (μπασίστας των QOTSA) τον Zach Dawes ( γνωστός από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Brian Wilson, Kimbra και ο  T Bone Burnett) και τον Tyler Parkford ο οποίος έχει γράψει και κυκλοφορήσει μουσική υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο  Mister Goodnite.
Όπως δηλώνει το  ίδιο η το συγκρότημα αυτό που τους ένωσε και τους έκανε να ιδρύσουν τελικά την μπάντα που είχε ξεκινήσει αρχικά ως jam sessions band, ήταν η κοινή αγάπη τους για το πανκ ροκ και την μελωδία.
H μπάντα είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ το ''Mini Mansions'' το 2010 (είχε προηγηθεί ένα EP με τον ίδιο τίτλο του οποίου κάποια κομμάτια συμπεριλήφθηκαν στο άλμπουμ). Ενώ πολύ γνωστή είχε γίνει η διασκευή της μπάντας στο κομμάτι ''Heart Of Glass'' των Blondie.
To καινούριο άλμπουμ φιλοδοξεί να μπλέξει αρμονικά πολλά μουσικά είδη, ενώ είναι το μοναδικό άλμπουμ για φέτος που όπου θα συμμετέχουν ως guest και ο Brian Wilson και ο Alex Turner.
Στην συνέχεια η μπάντα θα περιοδεύσει στην Αμερική ανοίγωντας τους Arctic Monkeys.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου