Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστεί στην Χριστουγεννιάτικη ταινία της Ντίσνεϊ - Into The Woods (βίντεο)


Μια πρώτη γεύση πήραμε από το καινούριο Χριστουγεννιάτικο Μιούζικαλ της Ντισνεϊ χάρη σε ένα βίντεο ''πίσω από τις κάμερες'' που δημοσίευσε η Ντίσνεϊ.
Την ταινία σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης Rob Marshall (Chicago) και πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της 7ης τέχνης όπως οι : Johnny Depp, Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kendrick, James Corden και ο Chris Pine.

Όπως έχουν αποκαλύψει οι παραγωγοί της ταινίας πρόκειται για μια μοντέρνα μεταφορά διάφορων αγαπημένων παραμυθιών των αδελφών Γκριμ, όπου διαπλέκονται οι χαρακτήρες κάποιων επιλεγμένων ιστοριών και εξερευνάται η συνέπεια των επιθυμιών και των πράξεών τους.

Ο Τζόνι Ντεπ o οποίος υποδύεται τον κακό λύκο δήλωσε ενθουσιασμένος στο  Entertainment Weekly : ''O Rob Marshall δεν φοβήθηκε να με αφήσει να πάω τον ρόλο σε ένα επίπεδο με αυξημένο ρεαλισμό, σχεδόν σαν καρτούν, όπου ο λύκος την μια στιγμή είναι σε ένα σημείο και την επόμενη με ένα μπαμ βρίσκεται κάπου αλλού''


Το κωμικό και ζεστό αυτό μιούζικαλ χρησιμοποιεί χαρακτήρες από κλασικά παραμύθια όπως: H Κοκκινοσκουφίτσα, Η Σταχτοπούτα, Ο Τζακ και η μαγεμένη φασολιά και Ραπουνζέλ.
Η ταινία-μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου