Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Το ''comeback'' των Personality Crisis μας κάνει χαρούμενους!

Το καλοκαίρι όταν είχα συναντήσει τον καλό μου φίλο τον Γιώργο Γαζέτη (a.k.a. Gaz Black), ιδρυτικό μέλος των Personality Crisis αλλά και το μόνο μέλος που δεν έφυγε ποτέ από την σύνθεση της ιστορικής μπάντας, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι η μπάντα έχει ξανασυσταθεί με καινούρια μέλη και ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή.
Σίγουρα επρόκειτο για μια είδηση πολύ ευχάριστη καθώς προσωπικά εγώ πίστευα ότι η ιστορία Personality Crisis είχε τελειώσει οριστικά μετά από ένα comeback που είχαν επιχειρήσει πριν από μερικά χρόνια το οποίο όμως τελικά δεν ευδοκίμησε για διάφορους λόγους και πιστέψαμε ότι άφηνε τους Crisis μια και καλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αφήνοντας μας την ανάμνηση μια μπάντας - ορόσημο, με τον χαρακτηριστικό της ήχο που ονομάσαμε sleaze- punk.

Έτσι λοιπόν η είδηση της επανασύστασης και του επερχόμενου comeback δημιούργησε εύλογα τεράστιο ενδιαφέρον και απορίες τύπου '' ποια είναι τα μέλη της μπάντας? '' και ''τι ακριβώς θα παίξετε?'' κτλ . κτλ. Οι απαντήσεις δεν άργησαν να έρθουν και να τώρα λίγους μήνες μετά oι Personality Crisis ετοιμάζονται να ανεβούν, στην πάντα φιλόξενη σκηνή του αγαπημένου Rover Bar για να μας κοιτάξουν άλλη μια φορά κατάματα και να ουρλιάξουν ότι ακόμη βρίσκονται εδώ.
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, κανείς ποτέ δεν μπορεί να τα προβλέψει αυτά και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους  που δεν συμβιβάζονται αλλά συνεχίζουν να κάνουν με πάθος αυτό που τόσο αγαπούν. Ίσως να είναι ένα καινούριο κεφάλαιο για την ιστορική μπάντα που ξεκινάει την Τετάρτη στο Rover  ίσως και όχ,ι αν και οι πληροφορίες μου λένε ότι η μπάντα έχει δουλέψει πάνω σε καινούρια κομμάτια που θα ακούσουμε στο Live. Το σίγουρο είναι ότι οι Personality Crisis είναι μια απο τις σπουδαιότερες μπάντες που έχουν αναδειχτεί στην Θεσσαλονίκη και η live εμφάνισή τους στο Rover Bar, την ερχόμενη Τετάρτη, θα γράψει ιστορία!

Για τους νεότερους που δεν γνωρίζουν την ιστορία των Personality Crisis θα συνιστούσα εντατικά μαθήματα ιστορίας της μπάντας μέσα από τις χιλιάδες αναφορές και αρθρα που υπάρχουν στο ίντερνετ. Θα προτείνω ένα σύντομο βιογραφικό της μπάντας που είχα κάνει πριν απο μερικά χρόνια, το οποίο διαβάζετε πατώντας εδώ!
Επίσης για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το επερχόμενο live στο Rover (με ελεύθερη είσοδο όπως πάντα) μπορείτε να διαβάσετε εδώ!
Τέλος να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι μαζί με τους Personality Crisis την σκηνή του Rover  θα μοιραστούνε οι πολύ αξιόλογοι high energy- rockers οι OVERPOWER.

Οι Personality Crisis είναι οι :
Γιώργος Γαζέτης: Φωνή
Θανος Στεργίου : Κιθάρα
Δημήτρης Παπαστεργιανός : Κιθάρα
Ηλίας Πανάγος : Mπάσο
Νικος Ντίτσιας : Tύμπανα


            

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου